Digitalisaatio ja kiertotalous kasvun vauhdittajina: lopputuloksen myyminen tuotteen sijaan

5.6.2019 14:00 - 16:00 Klaus K Hotel

Varaa paikkasi

Osallistujien yhteystiedot saa Kasvuryhmä ja Tesi
Tietosuojaseloste


Digitalisaation hurja vauhti ja ilmastonmuutoksen konkretisoituminen takaavat sen, että markkinoiden kehitys ei tule olemaan lineaarista historiaan nähden. Muutos erilaisiin arvontuotantomalleihin tulee tapahtumaan odottamattoman nopeasti ja väistämätön fakta on, että yritykset, jotka osaavat tehdä ilmastonmuutoksesta businestä, tulevat menestymään. Onhan se niin, että kasvavassa markkinassa on helpompi ottaa tilaa kuin jo tiukasti jaetussa markkinassa.
 

Lämpimästi tervetuloa Kasvuryhmän ja Tesin isännöimään tilaisuuteen keskustelemaan digitalisaation ja kiertotalouden synnyttämistä uusista kasvumahdollisuuksista.
 

Tilaisuus on suomalaisten keskisuurten yritysten kasvukapteeneille, jotka ovat valmiita pohtimaan oman liiketoiminnan lainalaisuuksia. Tilaisuus tarjoaa vertaisia kokemuksia sekä inspiraatiota uusien kasvumahdollisuuksien tunnistamiseen. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu heti mukaan, paikkoja on rajoitetusti.
 

Ohjelma

14.00 Tervetuloa, kiertotalous kasvun vauhdittajana 
           Tesin kiertotalousohjelma: lupa luoda uutta bisnestä - ja kestävää arvoa. Sijoituspäällikkö Matti
           Kangas 
14.30 Kasvua lopputuloksen myymisellä - Case Fidelix
15.00 Round table -pienryhmäworkshop: oman liiketoiminnan arvontuotantomallit
15.45 Pienryhmäworkshopin purku
16.00 Tilaisuus päättyy

Osallistujat ovat tervetulleita jatkamaan iltaa WCEF2019 viralliseen iltajuhlaan, joka pidetään lyhyen kävelymatkan päässä Espan Amandalla klo 16.00-18.30. Katso tiedot. Tervetuloa! 
 

Kokemuksia jakamassa

#Kasvukapteeni
TERO KOSUNEN
Toimitusjohtaja, Fidelix Oy

Suomessa rakennusautomaation markkinajohtaja Fidelix tähyää talvisen Euroopan ykköseksi. Voimakas kasvu Euroopan markkinoilla edellyttää palveluliiketoiminnan kasvua. Tero tulee jakamaan kasvunäkymiä miten he Fidelixillä valjastavat rakennusautomaation dataa täysin uudenlaiseen käyttöön - rakennusten tuottavuuden ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen.


 

 

Saapumisohjeet

Tapahtuma järjestetään Rake-salissa, Klaus K Hotel, Bulevardi 2-4, 00120 Helsinki. Rake-saliin on suora kulku osoitteesta Erottaja 4 C, hissillä tasolle 3.

Download The free eBook